K Full Frame Studio 2017. gada janvārī realizēja projektu Nr. 16-03-AL21-A019.2101-000021 „Datortehnikas iegāde pakalpojumu kvalitātes un konkurētspējas paaugstināšanai”. 

Projekta īstenošanas rezultātā individuālais komersants „Full Frame Studio” iegādājās jaunu firmas „Apple Inc.” datoru Mac Pro un firmas „Dell” displeju UP2715K 5K. Šī ir mūsdienīga, jaudīga un video montāžas darbu specifikai atbilstoša datortehnika, kas gan Latvijā, gan pasaulē ir ļoti aktuāla darbiem ar video un audio apstrādi. Tā ir vairāk nekā divas reizes jaudīgāka par līdzšinējo IK „Full Frame Studio” izmantoto datoru iMac 27” (Mid 2011). Jaudas palielināšana ļauj veikt video montāžas un pēcapstrādes darbus daudz ātrāk un kvalitatīvāk. Piemēram, šobrīd Latvijas Televīzija demonstrē raidījumu „Berberiem pa pēdām. Maroka”, kas tiek montēts uz projektā iegūtās datortehnikas. Ja līdz šim šāda veida raidījumu IK „Full Frame Studio” būtu veicis 5 līdz 6 dienās, tad tagad raidījums tiek samontēts 2 līdz 3 dienās, pateicoties Mac Pro augstajai veiktspējai.Līdz ar to uzņēmums jau potenciāli ir spējīgs palielināt darbu apjomu un apgrozījumu.

      Latvijā un ārpus tās šādu datoru Mac Pro un monitoru Dell UP2715K 5K izmanto arī vadošās video un kino studijas, nodrošinot savu pakalpojumu kvalitāti. Realizējot projektu, arī IK „Full Frame Studio” turpmāk varēs sniegt savus pakalpojumus, atbilstoši tirgus pieprasītajiem standartiem, tādējādi paaugstinot sava uzņēmuma konkurētspēju.

      Preiļu rajona partnerības teritorijā šī ir jauna un moderna datortehnika, kas līdz šim netika izmantota video un audio montāžas darbos, tāpēc IK „Full Frame Studio” nākotnē cer piesaistīt arī potenciālos vietējos pakalpojumu klientus.Jau tagad tiek apzināti iespējamie klienti gan televīzijas, gan kino nozarēs, lai maksimāli varētu izmantot iegādāto datortehniku, kas iegūta realizējot projektu Preiļu rajona partnerībā. IK „Full Frame Studio” vēlas izteikt pateicību par sadarbību, atsaucību un konsultācijām Preiļu rajona partnerībai, kas iedrošināja rakstīt un realizēt šo projektu. Cerams, ka uzņēmuma pozitīvā pieredze iedvesmos arī citus piepildīt savas ieceres uz attīstību.